Advocaten

U bent hier

SCG Advocaten helpt u verder bij uiteenlopende zaken als echtscheiding, alimentatie, de verdeling van vermogen, de verdeling van de zorg over kinderen, conflicten bij erfenissen en ondertoezichtstellingen. Onze advocaten brengen complexe materie terug tot een duidelijk en overzichtelijk geheel. Met het juiste advies en deskundige begeleiding en ondersteuning.

Minstens zo belangrijk is de betrokkenheid bij u en uw zaak. Het evenwicht tussen de zakelijke en emotionele kant ervan wordt scherp in de gaten gehouden. Een ervaren secretariaat ondersteunt SCG Advocaten. Een secretariaat waarmee onze advocaten al jaren met plezier samenwerkt. Bovendien beschikt SCG Advocaten over een uitgebreid netwerk van experts, zoals fiscalisten, accountants, notarissen en pensioenadviseurs die zij, wanneer nodig, kunnen inzetten. Uiteraard kunnen experts ook door uzelf worden aangedragen.

SCG Advocaten opereert in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht. Onze advocaten zijn onder andere lid van Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN).

Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen in Amsterdam of Eindhoven.

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63173794.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact