Nieuws

U bent hier

Vlog Saar Koningsberger met Pauline Montanus

  • 25-06-19

Volgster Saar Koningsberger kwam langs op kantoor en sprak met Pauline Montanus over de juridische aspecten van het krijgen van kinderen.

Lees verder

 

i am not a tourist Expat Fair - Eindhoven 16 juni 2019

  • 10-05-19

If you’re not yet familiar with it, Expatica’s i am not a tourist Expat Fair is the biggest expat-oriented event in the Netherlands. And this year, for the third time, it’s coming to Eindhoven!

Lees verder

 

Dag van het Erfrecht op vrijdag 22 maart 2019

  • 14-03-19

Dag van het ErfrechtWanneer u recent te maken heeft gehad met het overlijden van een naaste, dan weet u dat er in een tijd van emotie, ook veel geregeld moet worden. U wordt al snel geconfronteerd met het erfrecht, een complex en bijzonder rechtsgebied dat regelt hoe nalatenschappen afgewikkeld worden.

Lees verder

 

Marieke Burgers-Thomassen met welverdiend pensioen!

  • 19-07-18

Marieke Burgers-ThomassenMet ingang van 1 juli 2018 is Marieke Burgers-Thomassen gestopt met haar werkzaamheden als advocaat. Zij is beëdigd in 1982 en 36 jaar werkzaam geweest als advocaat. In de beginjaren nog op vele rechtsgebieden zoals familierecht, arbeidsrecht en faillissementsrecht. Uiteindelijk heeft ze zich gespecialiseerd op het gebied van het familierecht.

Lees verder

 

Einde van een tijdperk, partneralimentatieverplichting wordt verkort

  • 11-06-18

Op 19 juni 2015 dienden Tweede Kamerleden Foort van Oosten (VVD), Jeroen Recourt (PvdA) en Magda Berndsen-Jansen (D66) een wetsvoorstel in met betrekking tot het betalen van partneralimentatie na echtscheiding. De wettelijke grondslag moest veranderen, de berekeningsmethodiek zou eenvoudiger worden, de duur van de verplichting werd verkort en partijen zouden de mogelijkheid moeten krijgen op voorhand een onderhoudsverplichting uit te sluiten bij huwelijksvoorwaarden.

Lees verder

 

SCG Advocaten verwelkomt met ingang van 1 juni 2018 Ruben Alderse Baas

  • 31-05-18

Ruben Alderse BaasRuben maakt naast zijn praktijk sinds 2015 onderdeel uit van de Algemene Raad van de Nederlandse Orde van Advocaten. Hij werd in het Advocatenblad eerder omschreven als een van de hoogvliegers onder de 35 jaar en heeft zich gespecialiseerd in het erfrecht.

Lees verder

 

Pagina's

Nieuws onderwerpen

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63173794.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact