Nieuws

U bent hier

Uitbreiding SCG Advocaten met Annemarie Broers

  • 28-02-18

Met ingang van maandag 26 februari 2018 is Annemarie Broers verbonden aan ons kantoor. Annemarie heeft tijdens en na haar afstuderen ervaring opgedaan in de advocatuur, de rechtspraak en bij de Raad voor de Kinderbescherming, waarbij haar voorkeur voor de advocatuur werd bevestigd.

Lees verder

 

Alimentatienormen 2018

  • 20-12-17

Ook in 2018 heeft de Expertgroep Alimentatienormen een nieuw rapport uitgegeven: het Rapport Alimentatienormen 2018-1

Lees verder

 

Indexering onderhoudsbijdragen per 1 januari 2018

  • 24-10-17

De wettelijke indexering waarmee de onderhoudsbijdragen per 1 januari 2018 worden verhoogd is vastgesteld op 1,5%.

Lees verder

 

Gratis advies over scheiden tijdens de Dag van de Scheiding 2017

  • 02-09-17

Op 8 september 2017, tijdens de Dag van de Scheiding, openen veel advocaten en advocaat-scheidingsmediators van de vFAS hun deuren voor het brede publiek, zodat mensen vrijblijvend kennis met hen kunnen maken.

Lees verder

 

(Begeleide) omgangsregeling tussen kind en stiefmoeder

  • 02-02-17

De rechtbank acht het in het belang van het kind (8 jaar) dat er omgang is met de stiefmoeder. Stiefmoeder en het kind hebben een nauwe persoonlijke betrekking met elkaar en daarnaast vormt stiefmoeder een schakel tussen het kind met zijn overleden vader en diens familie. Nu het kind al meer dan twee jaar door toedoen van moeder is afgesneden van stiefmoeder en van de familie van zijn vader, is het in zijn belang dat zo spoedig mogelijk wordt gestart met het BOR-traject.

Lees verder

 

Arnoud Willems met welverdiend pensioen!

  • 01-02-17

Met ingang van 1 februari 2017 heeft mr Arnoud Willems zich definitief uitgeschreven als advocaat. Arnoud is ca 44 jaar advocaat geweest en heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in familie- en jeugdzaken. Daarnaast was hij raadsheer-plv. in de familiekamer van het Gerechtshof Den Haag.

Lees verder

 

Pagina's

Nieuws onderwerpen

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58173455.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact