Internationaal familie- en erfrecht en kinderontvoering

U bent hier

Internationaal familie- en erfrecht en kinderontvoering
De specialisten van SCG Advocaten staan ook expats / internationals bij in zaken met een familierechtelijk of erfrechtelijk karakter. Dit kan gaan om buitenlandse cliënten die in ons land verblijven en zich geconfronteerd zien met een echtscheiding of ander geschil in Nederland of om Nederlanders die in het buitenland tegen familierechtelijke problemen aanlopen. Voertaal is dan Nederlands of Engels.

 

Ook in geval van een (mogelijke) internationale kinderontvoering kan SCG Advocaten u bijstaan. Onze specialist is lid van de Vereniging van Internationale Kinderontvoeringsadvocaten (IKO) en heeft een breed in te zetten netwerk.

Contact met onze IPR-specialisten vindt plaats op de door u gewenste manier. U bent van harte welkom op onze kantoren in Amsterdam en Eindhoven en als u zelf in het buitenland verblijft, wordt er zonder problemen een videoverbinding opgezet, bijvoorbeeld via Skype. Daarbij wordt uiteraard ook gezocht naar een voor u geschikt moment in verband met tijdsverschil.

SCG Advocaten kan u in Nederland bijstaan in een reeds opgestarte procedure, maar ook wanneer er nog geen sprake is van een procedure, kunnen we u van advies voorzien. Onze IPR specialisten voorzien ook buitenlandse advocaten van advies over de werking van het Nederlandse recht of de inhoud van huwelijksvoorwaarden. Wij geven bijvoorbeeld antwoord op vragen over een forumkeuze, het toepasselijke recht in geval van echtscheiding, alimentatie of huwelijksvermogensrecht en uw rechten en plichten in erfrechtelijke geschillen.

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63173794.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact