Susanne van der Meer

U bent hier

Susanne van der Meer

Advocaat en scheidingsmediator / partner

Tel: 
+31 (0) 88 909 49 27
Mob: 
+31 (0) 6 42 92 02 81

Sinds 2005 is Susanne van der Meer werkzaam als advocaat. Zij startte haar loopbaan in Den Haag, maar verlegde haar werkterrein in 2009 naar Amsterdam en sloot zich aan bij Wintertaling advocaten en notarissen, waar zij in 2011 partner werd. In 2015 heeft zij SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen mede opgericht.

Mijn praktijk bestaat volledig uit zaken op het gebied van het erfrecht en het familierecht. Ik adviseer en procedeer in uiteenlopende erfrechtelijke kwesties, zoals het vaststellen van geldvorderingen bij de wettelijke verdeling, het berekenen van de legitieme portie en het verkrijgen van informatie over de samenstelling en omvang van de nalatenschap. Ik ben cum laude geslaagd voor het examen van de Juridische Specialisatieopleiding Erfrecht van de IMFO.

Op het gebied van het personen- en familierecht leg ik mij vooral toe op echtscheiding, alimentatie, verdeling en afwikkeling van huwelijkse voorwaarden. Tevens ben ik werkzaam als (scheidings-)mediator.

Zowel in het erfrecht als in het personen- en familierecht profileer ik mij als een praktisch ingestelde advocaat en mediator die de zaken graag snel en gedegen regelt voor mijn cliënten. Ik heb een uitstekende beheersing van de Engelse taal en om die reden sta ik veel internationale cliënten bij.

Universiteit: Utrecht
Advocaat sinds: februari 2005
Specialisatieverenigingen: VEAN-advocaat: uw erfrechtspecialist!     vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators     MfN-registermediator
Nevenfuncties: - lid van het College van Afgevaardigden van de NOvA
- lid wetgevingscommissie familie- en jeugdrecht van de NOvA
 

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63173794.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact