Sarah Oosterhuis-Broers

U bent hier

Sarah Oosterhuis-Broers

Advocaat en scheidingsmediator

Tel: 
+31 (0)88 909 49 02
Mob: 
+31 (0)65 500 01 71

Sarah is sinds 2009 advocaat. Zij houdt zich bezig met het familie- en erfrecht in de volle breedte en behandelt zowel complexe echtscheidingen als omvangrijke nalatenschappen. Vanwege haar notariële achtergrond is zij in beide rechtsgebieden gespecialiseerd.

Zowel in het familie- als in het erfrecht spelen emoties een grote rol. In mijn werk heb ik aandacht voor deze emoties, maar zeker ook voor de zakelijke kant van het geschil. Betrokkenheid bij een zaak staat bij mij voorop. Ik heb een no-nonsense instelling met oog voor het menselijke aspect van de zaak en ben dan ook altijd op zoek naar een praktische oplossing van het geschil. Bij voorkeur los ik een zaak in onderling overleg met de wederpartij op, maar indien dit niet mogelijk is dan schuw ik een procedure niet.

Naast mijn studie Nederlands Recht heb ik eveneens Notarieel Recht gestudeerd. Ik ben dan ook lid van zowel de Vereniging voor Familie- en Erfrechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) als van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN). Ik ben tevens werkzaam als (scheidings)mediator.

Vanwege mijn goede beheersing van de Engelse taal sta ik ook met regelmaat internationale cliënten bij.

Universiteit: Tilburg & Nijmegen
Advocaat sinds: januari 2009
Specialisatieverenigingen: VEAN-advocaat: uw erfrechtspecialist!     vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators  
Nevenfuncties: - lid Ladies’ Circle de Kempen

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63173794.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact