Sandra van de Grift

U bent hier

Sandra van de Grift

Advocaat

Tel: 
+31 (0)88 909 49 05

Voor Sandra van de Grift zijn betrokkenheid, verbondenheid en oplossend vermogen de sleutelwoorden. Iedere zaak is anders, waarbij er steeds wordt gekeken naar de belangen van alle betrokkenen. Aan de hand daarvan wordt een plan van aanpak gemaakt. En dat is maatwerk. Dat maatwerk leidt er toe dat gezamenlijk wordt bekeken wat de beste weg is om te bewandelen. Daarmee helpt zij haar cliënten een stap verder.

Vaak krijg ik de vraag waarom ik familierechtelijke zaken behandel. Het familierecht is veelzijdig en divers. Naast emotionele en financiële aspecten, zijn er vaak ook kinderen in het spel. Dit maakt het familierecht zo interessant. In mijn praktijk komen al deze aspecten samen en ik zorg voor een balans. Naast echtscheidingen houd ik mij ook bezig met wijzigingen van partner- en kinderalimentatie, zorg- en contactregelingen, gezagskwesties en vervangende toestemming tot verhuizing, schoolkeuze etc.

Ik behandel ook geschillen die voortvloeien uit de beëindiging van een relatie, waarbij het overnemen of verkopen van de gezamenlijke woning aan de orde komt. Onderhandelen is daarbij essentieel. Daarbij komt de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn eerdere HBO-opleiding Management, Economie en Recht mij nog regelmatig van pas.

Ik begeleid mijn cliënten bij besprekingen, maak alimentatieberekeningen en stel echtscheidingsconvenanten en ouderschapsplannen op. Mocht het niet mogelijk zijn om in onderling overleg een regeling te treffen dan is de weg naar de rechtbank onvermijdelijk. Ook in die situatie sta ik mijn cliënten gedegen bij en zorg ik ervoor dat zij mij hun zaak met een gerust hart aan mij in handen kunnen geven.

Het is voor mij belangrijk dat het klikt met cliënten. Ik streef hier ook naar, omdat wij samen een intensief team vormen, steeds werkend naar de beste oplossing. Ook waarderen cliënten mijn Noord-Hollandse nuchterheid en duidelijkheid.

Universiteit: Amsterdam
Advocaat sinds: september 2010
Specialisatieverenigingen:
vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators  (aspirant lid)

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58173455.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact