Sander Baetens

U bent hier

Sander Baetens

Advocaat en scheidingsmediator

Tel: 
+31 (0) 88 909 49 11
Mob: 
+31 (0) 61 540 16 73

Sinds 2006 houd ik mij als advocaat vrijwel uitsluitend bezig met echtscheidingen en erfrechtelijke zaken, waarbij het zwaartepunt is komen te liggen bij complexe vermogensrechtelijke aangelegenheden als de afwikkeling van omvangrijke nalatenschappen en de uitvoering van huwelijkse voorwaarden in combinatie met ondernemingsvermogen.

Om mijn cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn heb ik de postdoctorale specialisatieopleidingen op het gebied van het familie- en erfrecht van het Instituut voor Mediation- en Familierechtopleidingen (IMFO) beide gevolgd en beide cum laude behaald. Daarnaast heb ik de basis- en specialisatieopleiding Scheidingsmediation van IMFO afgerond.

Met ingang van april 2019 ben ik bestuurslid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN), de door de Orde van Advocaten geaccrediteerde specialisatievereniging voor in het erfrecht gespecialiseerde advocaten. Ik doceer en publiceer regelmatig over erfrechtelijke onderwerpen, met een nadruk op de wettelijke vereffening van een nalatenschap.

De grootste voldoening haal ik uit de samenwerking met mijn cliënten. Niemand is gebaat bij langdurige onduidelijkheid en onzekerheid. Mijn werkwijze bestaat er dan ook uit zo spoedig mogelijk mijn cliënt te informeren over de kansen en risico’s en samen een strategie te bepalen. Snel duidelijkheid creëren over de verwachtingen, goed bereikbaar zijn en doelgericht en efficiënt werken aan een optimaal resultaat, in of buiten een procedure; dat is wat ik nastreef!

Universiteit: Tilburg
Advocaat sinds: augustus 2006
Specialisatieverenigingen: VEAN-advocaat: uw erfrechtspecialist!     vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators     MfN-registermediator
Nevenfuncties: - Bestuurslid Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN);
- Lid van het College van afgevaardigden van de Nederlandse Orde van Advocaten;
- Docent Instituut Mediation Familie- en erfrecht Opleidingen (IMFO);
- Lid van diverse overlegorganen op het gebied van het familie- en het erfrecht

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63173794.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact