Rob van Coolwijk

U bent hier

Rob van Coolwijk

Advocaat en scheidingsmediator / partner

Tel: 
+31 (0) 88 909 49 03
Mob: 
+31 (0) 64 818 98 76

In zijn praktijk staat Rob van Coolwijk cliënten bij in echtscheidingen en alle daaraan gerelateerde zaken, zoals alimentatie, de invulling van de zorg voor de kinderen en vermogensrechtelijke afwikkelingen. Een substantieel onderdeel van zijn praktijk bestaat uit scheidings-mediations. Daarnaast adviseert en procedeert hij.

In het merendeel van mijn zaken slaag ik er in om de zaak door middel van mediation of in onderling overleg met de andere partij op te lossen, maar als het niet anders kan, zal de rechter worden gevraagd om een oordeel. In zo’n geval sta ik er voor mijn cliënten.

Cliënten omschrijven mij als analytisch en juridisch deskundig. Zij zeggen over mij: “Hij heeft een oog voor het op een creatieve en praktische wijze oplossen van problemen”. “Rob is integer, enthousiast en krachtig in zijn conclusies en besluitvorming”. “Rob is goed bereikbaar en biedt een luisterend oor”.

Ik maak gemakkelijk goed contact en sta open voor eventuele kritiek. Vanwege mijn ervaring en hierdoor opgedane kennis vinden collega-advocaten – zowel binnen als buiten het kantoor – het prettig om met mij te “sparren” in complexe casusposities in het familierecht.

In de periode van november 2012 tot november 2015 ben ik voorzitter geweest van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). De vFAS is een landelijke vereniging van meer dan 1000 advocaten en scheidingsmediators, die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht.

Naast mijn praktijk geef ik regelmatig voor andere advocaten en dienstverleners lezingen en cursussen op het gebied van het familierecht. Ook publiceer ik met enige regelmaat artikelen over familierechtelijke onderwerpen in (juridische) vakbladen en blogs.

Universiteit: Nijmegen
Advocaat sinds: oktober 2001
Specialisatieverenigingen: vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators     MfN-registermediator
Nevenfuncties: - hoofdredacteur Kennisbank Split Online
 

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63173794.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact