Paul Sliepenbeek

U bent hier

Paul Sliepenbeek

Advocaat en scheidingsmediator / partner

Tel: 
+31 (0) 88 909 49 01
Mob: 
+31 (0) 65 334 98 01

Paul Sliepenbeek is al meer dan 34 jaar advocaat, waarvan ruim 25 jaar werkzaam als gespecialiseerd familierechtadvocaat en vFAS advocaat-scheidingsmediator. Zijn praktijk is met name gericht op het begeleiden en adviseren van ondernemers en/of hun partners en van vermogende particulieren, al dan niet in het kader van scheidingsmediation, het geven van een second opinion en het lostrekken van een vastgelopen scheidingsproblematiek.

In toenemende mate, en dat zal wel met mijn ‘‘grijze haren’’ te maken hebben, is het een kwestie van constructief onderhandelen en heb ik een meer coachende rol, maar wanneer er geprocedeerd moet worden, dan is dat ook iets wat bij mij past.

Analytisch en praktisch werken, het niet groter maken dan het is. Ik beoog doelgericht te zijn, zowel in onderhandelingen als in procedures, maar met de menselijke kant van de proble-matiek voor ogen. Volgens mij sta ik ook als zodanig bekend (winnaar van het tv-programma Grootmeesters en diverse keren van De Gouden Zandloper). Juridisch op hoog niveau.

Niet alleen de advocatenpraktijk heeft mij op mijn vakgebied en als mens gevormd, maar mijn expertise en vaardigheden zijn ook ontwikkeld door het voorzitterschap van de VAS, de voorloper van de vFAS, door het geven van cursus binnen opleidingen (Orde van Advocaten en vFAS) en door het werken als raadsheer-plaatsvervanger. Ook mijn overige nevenfuncties hebben daar een rol in gespeeld. Ik ben getrouwd (nota bene met een familierecht-advocate) en wij hebben vier (uitgevlogen) kinderen.

Ik ben blij met ons nichekantoor met zijn complementaire specialisaties, zoals het erfrecht en het jeugdrecht. Met kantoren zowel in Amsterdam als in Eindhoven is het: A One aan de A2!

Universiteit: Tilburg
Advocaat sinds: juli 1983
Specialisatieverenigingen: vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators     MfN-registermediator
Nevenfuncties: -- raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Amsterdam
- voorzitter College van Beroep voor de Examens van de Erasmus Universiteit Rotterdam
- lid Raad van Tucht van de Stichting Tuchtrecht Scheidingsmediation
- redactielid Relatierecht en Praktijk (REP) en Monografieën (Echt)scheidingsrecht
 

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63173794.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact