Marieke Burgers-Thomassen

U bent hier

Marieke Burgers-Thomassen

Advocaat en scheidingsmediator / partner

Geruime tijd geleden heb ik besloten per 1 juli 2018 te stoppen met mijn werkzaamheden als advocaat. Inmiddels is het zover en ben ik niet langer verbonden aan SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen advocaten.

De tijd is aangebroken voor veel andere dingen in het leven die ik belangrijk vind.

Dank voor het vertrouwen dat ik gedurende de afgelopen 36 jaar van zoveel mensen heb gekregen die ik als advocaat/mediator heb moge bijstaan.

Hartelijke groet
Marieke Burgers-Thomassen

 

Familierechtadvocaat en mediator in hart en nieren. Al meer dan 35 jaar advocaat en nog steeds met veel plezier werkzaam in de scheidingspraktijk. In de rol van advocaat of mediator maar steeds vaker ook in die van adviseur/coach is Marieke Burgers op de achtergrond aanwezig voor mensen die elders in mediation zijn of die een second opinion willen.

Doelgericht werken aan een oplossing, dat is wat ik nastreef en waarin ik mijn cliënten probeer mee te nemen. Daarbij vind ik het heerlijk om mensen die in moeilijkheden verkeren bij de hand te nemen en te begeleiden, zodat zij weer verder kunnen met hun leven. Dat past bij mij en ik merk dat ook in mijn scheidingszaken. Ik heb het gevoel dat ik mijn cliënten in menselijk en juridisch opzicht tot steun ben. Een zorgzame, maar zeker ook stevige advocaat. Mijn insteek is om in realiteit te onderhandelen, maar soms is procederen onontkoombaar. Men weet mij overal in Nederland te vinden voor het lostrekken van een moeizame of vast-gelopen zaak.

Als oudste binnen een groot ondernemersgezin was het aanpakken geblazen en in die setting heb ik ook mijn sociale vaardigheden ontwikkeld. Van belang voor mijn ontwikkeling als mens en gespecialiseerd familierechtadvocaat zijn ook de 31 jaar geweest die ik met veel plezier als advocaat bij Advocatenkantoor AKD gewerkt heb; de jaren als bestuurslid van de vFAS en het doceren en geven van cursussen op het gebied van het familierecht. Ook het "aan de andere kant van de tafel zitten" als raadsheer-plaatsvervanger is zeer waardevol voor mijn praktijk.

Maar de meeste voldoening geeft mij toch het werk als familierecht advocaat/mediator. Dat is het mooiste wat er is!

Universiteit: Rotterdam
Advocaat sinds: januari 1982
Specialisatieverenigingen:  vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
Nevenfuncties: raadsheer-plaatsvervanger Gerechtshof Den Haag

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63173794.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact