Ine Sliepenbeek-Sanders

U bent hier

Ine Sliepenbeek-Sanders

Advocaat en scheidingsmediator

Tel: 
+31 (0) 88 909 49 31
Mob: 
+31 (0) 6 52 30 71 60

Het is een kunst en een uitdaging om zaken niet groter te maken dan zij zijn of dan zij nodig hebben om geregeld te worden. Samen met haar cliënten zoekt Ine Sliepenbeek op een ongedwongen, rustige en analytische wijze naar realistische mogelijkheden en passende oplossingen. Dat betekent ook heldere kaders schetsen en duidelijkheid geven: wat is haalbaar en redelijk en wat niet.

De wijze waarop ik mijn beroep uitoefen, blijkt wel uit een bericht van een cliënt: “Dank voor de adequate en menselijke inzet gedurende mijn scheidingsproces. De manier waarop je mij ondersteund hebt, heb ik als zeer plezierig ervaren. Doelgericht maar menselijk.”

Op die manier wil ik de belangen van cliënten graag behartigen en zo wordt het gelukkig ook ervaren.

Voor mij staat centraal: respectvol en waardig uit elkaar gaan. Dat is ook de reden waarom ik cliënten graag in een mediation begeleid en ik als advocaat probeer om in onderling overleg tot afspraken te komen. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn, is dat van groot belang. Hoe fijn is het voor kinderen wanneer beide ouders op “hoogtijdagen” (musical groep 8, eindexamen, afstuderen, huwelijk, geboorte kleinkinderen) maar ook bij trieste aangelegenheden zonder gedoe samen aanwezig kunnen zijn. Daar draag ik, als moeder van 4 inmiddels uitgevlogen kinderen, graag een steentje aan bij.

Kortom, de zaken zo aanpakken dat cliënten na een heftige periode de toekomst weer met vertrouwen tegemoet kunnen zien!

Universiteit: Tilburg
Advocaat sinds: augustus 2004
Specialisatieverenigingen: vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators     MfN-registermediator

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63173794.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact