Carlijn van der Vegt - Boshouwers

U bent hier

Carlijn van der Vegt - Boshouwers

Advocaat en scheidingsmediator / partner

Tel: 
+31 (0) 88 909 49 04
Mob: 
+31 (0) 64 661 05 30

Samen met haar cliënt werken aan een oplossing, waarbij de focus wordt gelegd op de toekomst. Op die manier adviseert en informeert Carlijn van der Vegt-Boshouwers u graag op het gebied van echtscheiding, alimentatie, zorgregelingen, verdelingen en de afwikkeling van huwelijks-voorwaarden. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in internationale echtscheidingen en staat zij expats in binnen- en buitenland bij. Carlijn is ook inzetbaar als mediator.

Mijn uitdaging in de vaak beladen familierechtpraktijk is om ondersteuning te bieden waar dat nodig is, maar ook sturing te geven als cliënten daar zelf even niet toe in staat zijn. Het is fijn te ervaren dat zij aangeven dat ze na het contact met mij ook daadwerkelijk door kunnen met hun leven, ook al is dat leven anders dan het was. Wanneer het niet mogelijk blijkt om in onderling overleg tot afspraken te komen, leg ik de zaak voor aan de rechter. Echter, ook dan verlies ik de redelijkheid en de menselijke maat niet uit het oog. Een cliënt wil immers een oplossing en niet een groter probleem.
 
Niet alleen het juridische werk, maar ook het onderhouden van goede contacten met andere advocaten vind ik van belang en daarom ben ik actief lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Tevens geef ik les aan andere advocaten op het gebied van het (internationale) familierecht. Op die manier houd ik anderen maar ook mijzelf scherp en up to date.

Daarnaast ben ik raadsheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Een zeer nuttige en waardevolle aanvulling op mijn werkzaamheden als advocaat. Aan “de andere kant van de tafel” realiseer je je eens te meer dat een zaak meerdere kanten heeft en dat partijen vertrouwen op jouw kunde, professionaliteit en betrokkenheid.
 
Tot slot geeft het ondernemerschap mij ook veel voldoening. Als partner ben je mede-verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het kantoor en blijf je met elkaar zoeken naar nieuwe mogelijkheden om cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Universiteit: Maastricht
Advocaat sinds: augustus 2003
Specialisatieverenigingen: vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators     MfN-registermediator
Nevenfuncties: - raadsheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden
- docent voor diverse opleidingsinstituten
- auteur voor Split-Online
- auteur voor Expatica.com
- regiocoördinator vFAS
 

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63173794.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact