Annemarie Broers

U bent hier

Annemarie Broers

Advocaat

Tel: 
+31 (0) 88 909 49 06
Mob: 
+31 (0) 61 128 61 45

Tijdens en na haar afstuderen heeft Annemarie Broers ervaring opgedaan in de advocatuur, de rechtspraak en bij de Raad voor de Kinderbescherming, waarbij haar voorkeur voor de advocatuur werd bevestigd. Het juridische puzzelwerk, het oplossen van problemen, of juist het voorkomen daarvan, en het werken met mensen is een combinatie die haar erg aanspreekt. Vanaf september 2015 is zij werkzaam in de advocatuur, aanvankelijk als juridisch medewerker en vanaf februari 2017 als advocaat.

Als advocaat stel ik me ten doel om ingewikkelde juridische problemen terug te brengen tot de kern en begrijpelijk te maken voor cliënten. Helder communiceren en afspraken nakomen - zeggen wat je doet en doen wat je zegt - is daarbij het uitgangspunt. Ik sta voor een oplossingsgerichte aanpak, waarbij ik zorgvuldig te werk ga en oog heb voor detail.

Ik zie het als een uitdaging om orde te scheppen in chaotische situaties en uit te zoeken welke rechtsregels op een bepaalde situatie van toepassing zijn. Vervolgens zoek ik naar een praktische en werkbare oplossing. Hierbij staat uiteraard het belang van de cliënt voorop.

Tijdens mijn stages bij de Raad voor de Kinderbescherming en bij de Rechtbank Noord-Holland, sectie Familie & Jeugd, werd ik me bewust van de kwetsbare positie van kinderen tijdens en na een echtscheiding. Daarom hecht ik in familiezaken - naast het belang van de cliënt - ook veel waarde aan het belang van het kind.

Universiteit: Elizabethtown College, PA, USA
Universiteit Utrecht
Universidad Autónoma de Madrid
Vrije Universiteit Amsterdam
Advocaat sinds: februari 2017
Nevenfuncties: - lid van de Jonge Balie 's-Hertogenbosch
- lid van de Junior Kamer Internationaal Eindhoven

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63173794.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact