Saskia Kerbusch

U bent hier

Saskia Kerbusch

Advocaat en scheidingsmediator

Tel: 
+31 (0)88 909 49 26

Saskia Kerbusch is gespecialiseerd in zowel het personen- en familierecht als het erfrecht. In dat kader behandelt zij zaken als advocaat en als (scheidings-)mediator. Na haar eerste studie aan de dansacademie Brabant is zij naast haar werk als balletdocente rechten gaan studeren. Na het afronden van die studie is zij eerst werkzaam geweest in Utrecht en sinds maart 2008 in Amsterdam, waarbij zij naast het personen- en familierecht zich ook in het erfrecht heeft gespecialiseerd en cum laude is geslaagd voor de juridische Specialisatie Opleiding Erfrecht.

Op het gebied van personen- en familierecht behandel ik zaken zoals (internationale) echtscheidingen, alimentatiekwesties, omgang en gezag, verdeling van de gemeenschap van goederen en afwikkeling van huwelijksvoorwaarden alsmede andere familierechtelijke kwesties, zoals onderbewindstellingen en/of mentorschappen. Als scheidingsmediator begeleid ik mijn cliënten als toekomstige ex-partners in het maken van afspraken. Hierbij worden ook de belangen van de kinderen voor een goede regeling voor de toekomst betrokken en deze worden opgenomen in een ouderschapsplan.

Ik behandel op het gebied van erfrecht zaken zoals o.a. afwikkeling van (inter)nationale nalatenschappen, verdeling van nalatenschappen, opeisen van de legitieme portie, ontslag van een executeur, nietigheid van een testament.

Cliënten zijn vaak overmand door emoties in familierechtelijke en erfrechtelijke zaken en daarom acht ik het van belang dat zij juridisch op kundige wijze worden bijgestaan, waarbij deze emotionele kant van de zaak ook niet uit het oog moet worden verloren. Ik denk dat het in het belang van partijen is om een oplossing te bereiken buiten de rechtszaal, maar ik ga het procederen beslist niet uit de weg. Daarbij ben ik van mening dat een goed contact met de advocaat van de andere partij heel belangrijk is.

Cliënten laten mij vaak weten dat ik prettig in de omgang ben, maar ook dat ik een directe benadering heb. Mijn werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid gedurende het hele proces.

Universiteit: Tilburg
Advocaat sinds: mei 2004
Specialisatieverenigingen: VEAN-advocaat: uw erfrechtspecialist!     vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators     MfN-registermediator

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 58173455.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact