Sander Baetens

U bent hier

Sander Baetens

Advocaat en scheidingsmediator

Tel: 
+31 (0) 88 909 49 11
Mob: 
+31 (0) 61 540 16 73

De optimale behandeling van een familie- of erfrechtelijke kwestie vraagt om een combi-natie van juridische expertise en ervaring, begrip voor en erkenning van de emotionele belangen van de betrokkenen en een doortastende en voortvarende aanpak. Samen met het scheppen van een duidelijk verwachtingspatroon voor de cliënt over het resultaat en de kosten kenmerken deze aspecten Sander Baetens als advocaat en echtscheidingsmediator.

Sinds 2006 houd ik mij vrijwel uitsluitend bezig met echtscheidingen en erfrechtelijke zaken, waarbij het zwaartepunt is komen te liggen bij complexe vermogensrechtelijke aangelegen-heden als de afwikkeling van omvangrijke nalatenschappen, de uitvoering van huwelijkse voorwaarden in combinatie met (ondernemings)vermogen, alimentatiekwesties en echtscheidingsmediations.

Om mijn cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn heb ik de postdoctorale specialisatie-opleidingen op het gebied van het familie- en erfrecht van het Instituut voor Mediation- en Familierechtopleidingen (IMFO) beide gevolgd en beide cum laude behaald. Daarnaast heb ik de basis- en specialisatieopleiding Scheidingsmediation van IMFO afgerond.

De grootste voldoening haal ik uit de samenwerking met mijn cliënten. Niemand is gebaat bij langdurige onduidelijkheid en onzekerheid. Mijn werkwijze bestaat er dan ook uit zo spoedig mogelijk mijn cliënt te informeren over de kansen en risico’s en samen een strategie te bepalen. Snel duidelijkheid creëren over de verwachtingen, goed bereikbaar zijn en doelgericht en efficiënt werken aan een optimaal resultaat, in of buiten een procedure; dat is wat ik nastreef!

Universiteit: Tilburg
Advocaat sinds: augustus 2006
Specialisatieverenigingen: VEAN-advocaat: uw erfrechtspecialist!     vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators     MfN-registermediator
Nevenfuncties: - lid van het College van Afgevaardigden van de NOvA;
- lid van diverse overlegorganen op het gebied van het familie- en erfrecht
 

Over ons

Uw advocatenkantoor met een vertrouwde en landelijke reputatie in een gespecialiseerde bezetting, opererend in het topsegment van het (internationale) familie-, erf- en jeugdrecht.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking met ons kantoor kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.

Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 63173794.

 

Socialmedia en adres

 

 

Contact